Фирма „Камини Индустриал Стил„ е основана през 2008г. Основната дейност на фирмата е продажба на горивни камери и печки, проектиране, изработка и монтаж на облицовки за камини, барбекюта и всякакви други изделия от камък (кухненски плотове, настилки, первази и други). Разполагаме със собствена база за производство и магазин ( шоурум) в гр. София кв. Витоша ул. Моглата 17 ( на гърба на Зоопарка). Предлагаме голямо разнообразие каменни облицовки и скално-облицовачни материали – гранит, мрамор, варовик, туфа, гнайс, оникс, технически камък. От самото начало фирмата се наложи на пазара с достъпни цени и високо качество на производство и монтаж.

Фирма „Камини Индустриал Стил” е официален вносител за България на испанската фирма FERLUX – водещ европейски производител на чугунени и стоманени горивни камери, горивни камери с водна риза, печки на дърва и пелети, барбекюта.

Производството на FERLUX се осъществява с най-модерни машини и технологии, при система за контрол на качество в съответствие с изискванията на UNE EN ISO 9001:2008, сертифицирана от TÜV. Дизайнът на продуктите отговаря на действащите европейски стандарти  EN 13229 and EN13240 и на всички други разпоредби, които са приложими за марка за съответствие СЕ. Мотото на Ferlux е  „Производство на екологични модели с максимална ефективност при минимален разход ”.  В горивните камери това се осъществява чрез системата за вторично изгаряне. При тази система се подава въздух в горната част на камерата, който предизвиква  възпламеняване и изгаряне на твърдите частици и вредните емисии, отделени при горенето. Резултатът е: допълнително отделена топлина (по-високо КПД), икономия на дърва и по-малко вредни емисии в атмосферата. Или с други думи – повече топлина във вашето жилище, по-малко дърва  и по-чист въздух около вашия дом.

Освен продуктите на FERLUX, ние сме вносител и на чешки и полски горивни камери и печки. Тях можете да разгледате на адрес: www.industrialstil.com

Камината, като част от архитектурния проект на жилището, трабва да бъде в унисон с интериора му. За това задачата на нашите специалисти е да Ви предложат горивна камера и облицовка, които по визия и технически характеристики удовлетворяват най-прецизно вашите представи и изисквания.  За нас е без значение дали търсите битов, класически и модерен стил. В нашата производствена база имаме възможност да изработим избраната от вас облицовка от предпочитаните от вас матерали, която ще бъде монтирана във вашия дом от квалифицираните ни специалисти. Дългогодишният ни опит ни позволява да преценим и да се съобразим с желанията на нашите клиенти и да предложим най-подходящия и перфектно изработен вариант за вас и вашия дом. Поверете ни вашата поръчка за изграждане на камина и ще се сдобиете с мечтаната камина на най-добра цена! Свържете се с нас за всякакви консултации на тема камини, горивни камери, печки и свързаните с тяхното изграждане дейности! Гарантираме, че ще останете доволни!