Новини

ПРОМОЦИЯ на чугунена горивна камера!!

Този месец Камини Индустриал Стил Ви предлага на топ цена испанска чугунена горивна камера. Горивната камера е модел C-19 на испанската фирма Ferlux.

Горивни камери на испанската фирма Ferlux - разгледайте ги в нашия магазин

От този месец Камини Индустриал Стил предлага горивни камери на испанската фирма Ferlux.

Кои са горивата, опазващи околната среда за камините

Как да изберете правилната камина? Съвременните камини имат за цел да комбинират в себе си както красота, така и очарованието на истинските пламъци.

За нас

За нас
Фирма „Камини Индустриал Стил„ е основана през 2008г. Основната дейност на фирмата е продажба на горивни камери и печки, проектиране, изработка и монтаж на облицовки за камини, барбекюта и всякакви други изделия от камък (кухненски плотове, настилки, первази и други). Разполагаме със собствена база за производство и магазин ( шоурум) в гр. София кв. Витоша ул. Моглата 17 ( на гърба на Зоопарка). Предлагаме голямо разнообразие каменни облицовки и скално-облицовачни материали – гранит, мрамор, варовик, туфа, гнайс, оникс, технически камък. От самото начало фирмата се наложи на пазара с достъпни цени и високо качество на производство и монтаж. Фирма „Камини Индустриал Стил” е официален вносител за България на испанската фирма FERLUX – водещ европейски производител на чугунени и стоманени горивни камери, горивни камери с водна риза, печки на дърва и пелети, барбекюта.
Вижте още

За контакти

  •   3301 кв. Витоша ул. Могилата 17 партер гр. София България

Продукти

Горивни камери

Камини

Изделия от камък

Аксесоари

Контакти

  •   3301 кв. Витоша ул. Могилата 17 партер гр. София България